بهترین وکیل مهریه در تهران

مهریه,وکیل مهریه,مهریه در تهران,مهریه 110 سکه,مهریه زن بعد از فوت شوهر,مهریه زن,مهریه زن شوهر مرده,ممهریه چیست؟ مطابق قوانین کشور ما هر انسانی اعم از زن و مرد از اهلیت تمتع برخوردار است یعنی ایشان می تواند دارای حق شود از جمله این حقوق آن است که م

آشنایی بیشتر با انواع مهریه

مهریه چیست؟

مطابق قوانین کشور ما هر انسانی اعم از زن و مرد از اهلیت تمتع برخوردار است یعنی ایشان می تواند دارای حق شود از جمله این حقوق آن است که می تواند مالک مال شود و هرگونه تصرفی را در امور مالی خود بنماید مگر آن که محجور محسوب شود یعنی دیوانه، سفیه و یا غیر رشید باشد و از این جهت هیچ تفاوتی بین زن و مرد نمی باشد از جمله این حقوق مالی مهریه است که مرد هنگام ازدواج یا زن مالی را به او می دهد ما در این نوشتار به طور مختصر منابع و احکام حقوقی مهر را بیان می کنیم. بنابراین مهر مالی است که به هنگام عقد نکاح برای ضوابط شرع و رسم و عادت از طرف مرد به زن پرداخت می گردد و صداق – صداقیه، کابین و قرض هم نامیده می شود مهر عندالمطالبه است یعنی به محض انعقاد عقد نکاح زوجه مالک مهر می شود و این مالکیت نسبت به نصف مهر مستقر و در نیمی دیگر متزلزل است.

انواع مهریه:

مهر انواع و اقسام مختلفی دارد که عبارتند از :

1. مهرالسنه یا مهر محمدی: مهری است که پیامبر اسلام (ص) برای حضرت فاطمه (س) مقرر کردند و آن عبارت است از دویست و شصت و دو مثقال و نیم پور نقره مشکوک است.

2.مهرالمثل: هرگاه در عقد نکاح در زمان عقد مهری تعیین نشود، زوجین می توانند پس از وقوع عقد با توافق مهر تعیین نمایند. حال اگر قبل از تراضی برای تعیین مهر نزدیکی شود زوجه مستحق مهرالمثل است. مهرالمثل عبارت است از مال که با در نظر گرفتن وضع خانوادگی زوجه و حال اقران و نزدیکان زوجه جهت مهر تعیین می شود. مهری که در نکاح معوضه البضع پس از وقوع نزدیکی و قبل از توافق بر مهر معین برحسب شرافت و اوضاع و احوال زوجه به او داده می شود. (ماده 1091 قانون مدنی)

3. مهرالمسمی: عبارت است از میزان مالی که به عنوان مهر در عقد نکاح ذکر می گردد و مورد توافق زوجین است و یا مهری است که در عقد نکاح تعیین شده یا تعیین آن به عهده شخص ثالثی گذارده شده است.

4. مفوضه المهر: زوجه را در نکاح دائم که تعیین مقدار مهر را به اختیار شوهر یا زوجه یا ثالث گذاشته باشند، مفوضه المهر گویند.

5.مفوضه البضع: زوجه را در عقد نکاحی که دائم بوده و مهر ذکر نشده باشد با شرط عدم مهر شده باشد مفوضه النضع نامند.

6. مهرالمتعه: هرگاه در عقد نکاح مهر تعیین نشود و زوج مصمم باشد که زوجه را قبل از نزدیکی طلاق دهد مقداری را به عنوان مهر تعیین و به زوجه پرداخت می کنند و این مبلغ بستگی به وضعیت مالی زوج دارد. برخلاف مهرالمثل که به وضع خانوادگی زوجه داشته است در تعیین مهرالمتعه وضعیت مالی زوجه را مدنظر قرار می دهید، مهرالمتعه وضعیت مالی زوج را مدنظر قرار می دهید، مهرالمتعه مهر است که در نکاح مفوضه البُضع شوهر به زن مطلقه خود که با او نزدیکی نکرده می دهد برای تعیین این مهر برخلاف مهرالمثل مرد از حیث وضعیت مالی مرد مد نظر قرار می گیرد.

در صورتیکه نیاز به مشاوره در خصوص طلاق توافقی و یا نفقه را دارید میتوانید به صورت رایگان مورد حقوقی خود را از طریق تلفن با همکاران ما مطرح کنید و یا در صورت تمایل به مشاوره حضوری با مراجعه به سایت در قسمت قرار مشاوره ، زمان مشاوره خود را ثبت کنید تا همکاران ما در اسرع وقت با شما تماس بگیرند و قرار مشاوره شما را قطعی کنند.

منبع: وب سایت ره جویان عدالت

+ نوشته شده در  يکشنبه 1 بهمن 1396ساعت 20:30  توسط ره جویان عدالت